to top
Cine este Cristina

The People Person

“People person“ înseamnă un om care se simte bine printre alți oameni, care le află poveștile și le spune mai departe (cu acceptul lor, firește).

Foto: Emil Costruț

Cine și cum sunt:

Sunt o #perennials. (Mi-a plăcut caracterizarea aceasta pe care mi-a făcut-o un tănâr, Emil Costruț, un #Zet)

Adică sunt o persoană care își ignoră vârsta, având prieteni și mai tineri și mai bătrâni decât ea. Mă simt adaptată vremurilor în care trăiesc, așa cum cred că m-aș fi adaptat tutoror vremurilor, fiindcă reușesc să iau ce e mai bun din ele. Sunt cam bossy, dar îmi asum asta, am condus echipe și mi-a rămas în sânge, dar managementul de genul  „așa vreau eu” a fost ceva străin mie. Am respectat și respect toate echipele cu care am lucrat, le recunosc profesionalismul și ele știu asta, pentru că mi-a plăcut să le laud cu voce tare…

Ce am studiat:

Am făcut o Facultate de Chimie -din greșeală, dar mi-a plăcut, sunt licențiată în Compuși Macromoleculari- Litere vreo 3 ani pentru că m-am transferat la Jurnalism în cadrul Universității București. Apoi un masterat la SNSPA de 3 ani (am fost cred prima generație) în comunicare audio și video cu tema Jurnalul de televiziune (da, chiar așa!). Acum 10 ani am făcut un curs de publishing la Stanford, USA. Dar cel mai mult am învățat de la oamenii cu care am lucrat, de la cei care au avut încredere în mine și care mi-au desenat o linie de etică și business pe care am mers în profesia mea.

Am lucrat la Radio România Tineret, Cultural, Radio Total, Europa Fm, Viva, SmartFm, am fost publisher de reviste (Viva, Unica, Psychologies, Avantaje, Glamour) vreo 4 ani…

Am creat împreună cu o echipă minunată brandul www.life.ro la care sunt consultant editorial și redactor.

În toate aceste locuri am semnat articole sau am realizat emisiuni.

Ce-mi place:

Să fac interviuri. Să ascult oamenii, să-i fac să vorbească… Mă încarc de la ei, simt că îi pun în legătură cu alții, mă locuiesc o vreme. Sunt deci #peopleperson și nu am ce face:)